of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Loopbaan van Jan Hendrik Willem Bender

(geb. 1874 overl. 1948)

stationfunctievantot
Appingedamstationschef--
Nieuweschansstationschef--
Haarlemstationschef--
Ommenstationschef19181921

Reacties (1)

Plaats zelf een opmerking bij dit station, of stel een vraag
Iep Meijer27 mei 2011
L.S., Mijnheer Bender is in Appingedam getrouwd met een oudtante van mij nl. Jantje Meijer. Is dhr.Bender alleen maar stationschef in Ommen geweest? Hij is later verhuisd naar Haarlem.Heeft hij daar ook de functie van stationschef gehad of had hij een andere functie bij de N.S.? Wellicht zijn er nog andere zaken te melden over dhr. Bender? Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Bij voorbaat hartelijk dank. Met vriendelijke groeten. Iep Meijer
Antwoord webmaster:
ik weet van benders betrekking alleen de data in ommen. maar ik heb zelf ook gehoord dat hij in appingedam en haarlem heeft gediend. als je mij de data kunt geven wanneer hij daar gewoond heeft dan voer ik die ook in. weet je ook wanneer hij is geboren en overleden?

In dit kader misschien leuk om eens navraag te doen bij Het Utrechts Archief. zij hebben de oude ns archieven in huis waaronder personeelsdossiers. met een beetje geluk krijg je hier op de site al antwoord, want een van hun medewerkers leest hier vrij fanatiek mee en antwoord hier soms op de site.

Bent u nazaat van deze persoon of hebt u herinneringen aan hem/haar, laat dan hier uw reactie achter.

naam: *
e-mail: *
Toon mijn mailadres niet op de site
los deze som op **
Uw opmerking of vraag: *

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.