of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Tjuchem- Meedhuizen - afbeelding 10 station Tjuchem- Meedhuizen

2005


Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
9 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 5.7 gegeven.
Bron: Wim Mensinga
Meer afbeeldingen van Wim Mensinga

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

wiert van der veen1 okt 2012
De onderdoorgang is dichtgemetseld in de brug bij deze foto. In Hellum was deze (aan de oostzijde) open gehouden. Naar mijn gevoel had het iets te maken met de passerende aardappelschepen in de De Haansvaart naar het Veenkanaal.
Antwoord webmaster:
gingen die schepen dan door die kleine onderdoorgang? ;-)
Wim Mensinga16 mrt 2010
Het andere brughoofd is in de oorlog opgeblazen. In Hellum en Froombosch lagen ook van zulke bruggen . Het trace van het Woldjerspoor was in de jaren 60 nog goed te volgen .
S. Boom16 mrt 2010
Op Google Earth/Maps is dit brughoofd goed te zien, de voormalige spoorbaan is goed in de grondstruktuur te herkennen. Als je de spoorbaan richting oost door denkt kom je bij een knik in het genoemde maartje, daar staat tie.(ook mooi weer te vinden op www.historiekaart,nl)
Warrie Bosscher15 jun 2009
Dit brok beton was een onderdeel van de spoorbrug van het Woltjerspoor enkele honderden meters ten noorden van Schaapbulten over "het Moar". Dit kanaaltje stroomt naar het Afwateringskanaal bij de bomen aan de horizon. Ik woonde in Wagenborgen maar kwam in mijn jeugd veel in die buurt. Als je via het betonpad van Schaapbulten naar Weiwerd fietste, kwam je vlak langs de resten van deze brug. De oude spoordijk heb ik ook nog gekend. Daar gingen we ieder jaar bramen plukken.
rianne14 sep 2008
hooi even een vraag je waaar staar deze ?? en zijn er nog meer van deze dingen hier in de buurt van meedhuizen ??
Antwoord webmaster:
ik weet het niet precies, je kunt even met wim mensinga mailen, degene die de foto heeft gemaakt. zijn mailadres staat ook op deze pagina.
wim mensinga17 okt 2005
DAtum klopt niet moet zijn jaren tachtig Wim Mensinga.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

2005

2008

2009