of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Wijchen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Wijchen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Jan Willem (5 jun 2006)
Even reactie hierop Sneltreinen bestaan niet meer vanaf 2007, alleen Intercity en Sprinter blijven (voorheen Stoptrein) bestaan. Een grote perron betekend niet dat een dat nieuwe Intercity dienst Arnhem - Roosendaal ook in Wijchen gaat stoppen, waarschijnelijk stoppen er alleen extra lange Sprinters. De Huidige Sneltrein Zwolle - Roosendaal wordt opgeheven a.s. December. Station Wijchen wordt waarschijnelijk een sprinter station. De huidige sneltrein dienst wordt opgesplist in een IC dienst Zwolle - Arnhem en IC dienst Arnhem - Roosendaal. Verder is de spoorverdubbeling bij Ravenstein weer voor onbepaalde tijd uitgesteld uit Plannen van Prorail dus dienstregelingstechnisch ook een probleem.
reactie webmaster: Inderdaad, nou je het zegt heb ik het antwoord ook gewoon op mijn site staan. Zie de plannen voor de nieuwe dienstregeling. op paigna 21 staat te lezen: 2 keer per uur een sprinter Den Bosch Nijmegen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina