Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Heinkenszand - afbeelding 5 station Heinkenszand

stationsgebouw (1927)
type: ZB standaard
woning met kantoor. Eenvoudig rechthoekig gebouw met zadeldak en toegang in de kopgevel.

Bij de officiƫle opening op 18 mei 1927 is er in Heinkenszand een grote mensenmassa op de been en wordt er uitgebreid gevlagd.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
4 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 9 gegeven.
Bron: Stoomtram Maatschappij Zuid- Beveland
Meer afbeeldingen van Stoomtram Maatschappij Zuid- Beveland

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Bas Quist15 sep 2017
Reageer op deze vraag/ opmerking
Geachte bestuur, Mijn naam is Bas Quist, van Stichting molen De Vijf Gebroeders te Heinkenszand. De molen De Vijf Gebroeders staat naast het voormalige stationsemplacement in Heinkenszand. De foto afb 5 van het station te Heinkenszand bij de opening is 1927 is genomen vanaf de galerij van de molen. Daar wij bij de molen een nieuwe bezoekersruimte hebben gebouwd, zou ik graag een afdruk van deze foto als historisch element naar het voormalige station in onze bezoekersruimte willen hangen. Ik wil u dan ook beleefd verzoeken of het mogelijk zou zijn dat wij een afdruk (A4) van deze foto zouden kunnen kopen. Mocht u nadere informatie willen, neemt u dan s.v.p. contact met mij op, het zij via mailing, het zij via tel: 06-38 90 00 40. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Bas Quist molen De Vijf Gebroeders www.de5gebroeders.nl

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1927