Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Maarheeze (oud)

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Maarheeze (oud) die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (25 apr 2010)
Aan noordxzijde gloednieuwe perron staat kilometerbord 20,aan zuidzijde overweg staat kilomterbord 22,2-dus nieuwe pover halte is gebouwd aan km-22,1. Nog net in de provincie Noord Brabant,zuidwaarts zien we viaduct van de A2 en aan zuidoostzijde spoorlijn aldaar betonpaal die provinciegrens aangeeft. Hopelijk neemt men wel maatregelen om prachtige natuurgebied Driebos te beschermen tegen wildplaasen,wildparkeren en wat al dies meer zij,het is een fraai natuurgebied wat nu erg onder druk komt te staan...oude loctatie station Maarheeze geeft geen ruimte voor buslijn,auto's en weinig ruimte voor fietsen...wel veel meer ruimte voor perrons.Deze nieuwe locatie is een keuze...naar mijn idee een verkeerde !,edoch geen betere plek te vinden op dit moment.
reactie webmaster: alhier heb ik edoch niets aan toe te voegen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina