Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Eindhoven Strijp-S

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Eindhoven Strijp-S die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (13 aug 2010)
Over stationsnamen gesproken: Utrecht Overvecht,Ijmuiden Zeeweg, Rotterdam Wilgenplas,Utrecht Majellapark, Rotterdam Mallegat, Dordrect t Visschertje, Tilburg Universiteit, Schiedam Centrum, Zandvoort aan Zee, RotterdamBergweg,-Hofplein,-Beurs/Blaak?Kleiweg en Hoek van Holland Haven en Strand dan?
reactie webmaster: vooral de zeeweg is in dit kader natuurlijk leuk. dis is vernoemd naar een water en naar een weg! Schiedam Nieuwland is natuurlijk ook naar de Schie vernoemd, maar dat is wel wat vergezocht. Dan kun je alle Amsterdamse stations wel opnoemen, omdat Amsterdam naar de Amstel is vernoemd. Universiteit is toch geen weg? en Beurs toch ook niet? en strand is geen water. Maar die Milco heeft zo ontzettend veel vragen op mijn site gesteld dat ik er maar niet aan ben begonnen ze allemaal te beantwoorden. dat hield niet op.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina