Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Wapenveld

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Wapenveld die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Ben Verheijden (10 okt 2013)
Hallo webmaster. Ben al geruime tijd bezig om station Wapenveld nauwkeurig op schaal na te bouwen en dit station rijdt binnenkort mee in de Fremo87 Nederland groep. Omdat de accurate weergave een uitgangspunt is, ben ik op zoek naar meer foto's of details van het station, teneinde nog nauwkeuriger de oorspronkelijke uitvoering (rond 1940-1955) na te bouwen. Heeft u meer foto's dan hier op stationsweb of kent u iemand die foto's heeft, dan kom ik daar heel graag mee in contact. Met name bijv van de overweg heb ik helemaal geen foto's of tekeningen. Met vriendelijke groet, Ben Verheijden, Oud-Zuilen (email: benverheijden@hotmail.com) Heel erg dank alvast!
reactie webmaster: ik heb niet meer, anders stonden ze hier wel. misschien dat er via deze oproep nog meer binnenkomt, dan ben ik ook wel geinteresseerd voor mijn siteg.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina