Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Almelo de Riet

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Almelo de Riet die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (13 apr 2009)
Station Almelo de Riet en vroeger De Riet genoemd is geboortegrond van mijn familie aan vaders kant. De orginele arbeiderswoningen waarin ze woonden staan er nog altijd en ook voetbalclub De Rietvogels ligt er nog steeds bij. Almelo is ook gegroeid qua stad, maar aan stations is het nog steeds bij twee gebleven.Er denderde of dendert nog vele soorten materieel door de stad van ICM, Buffels, IC Berlijn en PlanV. Vanaf 20 april 2009 wordt de Plan V tussen Apeldoorn-Almelo-Hengelo-Enschede opgevolgd door SGMm oftewel de gereviseerde Sprinters. Vroeger reden er Blauwe Engelen, Duitse Sneltreinen, Hondekoppen en Stoomlocomotieven door deze ex textielstad. In juni 2009 gaat Almelo verdiept open en komt er weer een gewijzigd fotopunt in gebruik.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina