Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jurre Bruijna (13 mrt 2009)
De gemeente Amsterdam heeft een toekomstig prestigeproject waarin de snelwegen en het station Amsterdam Zuid (Trein en metro) ondergronds moet komen te liggen. Dit omdat "de treinen en snelwegen een barrière vormen tussen de bedrijvigheid in de kantoorgebouwen". Goede smoes. Inmiddels is de tramlijn van tram 5 verwijderd, en ik zou voorstellen dat daar 1 of 2 sporen voor de nieuwe Noord Zuidlijn worden aangelegd (alleen weet niemand wanneer dat gebeurt). Met de recessie en de problemen met uitgestelde bouwpojecten, plus nog eens de problemen met verzakkingen in A'dam, waardoor er zo weinig mogelijk tunnels gegraven moeten worden, komt hopelijk de gemeente tot besluit dat een bovengronds station een betere optie is.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina