Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Duco (18 feb 2009)
Het is zeker geen raar idee om de internationale treinen bij Amsterdam Zuid te laten stoppen ipv Amsterdam Centraal. Dit is de NS ook in de toekomst van plan. Je zou het niet denken, maar 40% van de toeristen in Amsterdam zijn zakelijke toeristen, waarbij de RAI met vele internationale congressen een grote trekpleister is. Wat wel belangrijk is voordat men dat veranderd is dat de Noord/Zuidlijn er ligt. Ook kan er op andere punten het een en het ander verbeterd worden.
reactie webmaster: ja als noord zuid lijn er ligt ben je vanuit zuid net zo snel in het centrum als van uit centraal. dat van die zakelijke reizigers had ik nog niet aan gedacht, vooral WTC zal dan ook interessante bestemming zijn.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina