Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
maarten (2 jan 2009)
Hoi Wicor, Het is mischien een rare vraag. Maar toch. zoals je bij een eerder gestelde vraag zij dat NS soms rare dingen doet. Zou dit mischien geen RAAR idee zijn?? de Internationale treinen (naar Belgie, Frankrijk, Duistland) Niet van a.dam cs te laten vetrekken maar van station amsterdam zuid. Bedoel dus waarom vertrekken deze dus niet van station zuid? groet.Maarten.
reactie webmaster: waarom zouden ze dat wel doen? wat is het voordeel daarvan? er moeten meer mensen in centraal zijn dan in zuid, ik bedoel wat moet een toerist nou in zuid? als je in zuid wilt zijn heb je een prima overstap op schiphol. als naar centraal wilt heb je er niets aan om op zuid te staan, dan kom je niet (vaak) rechtstreeks naar centraal.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina