Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Felix Segers (4 mei 2012)
Beste webmaster, Uw reactie snap ik zeker wel. Dat mensen niet zien dat dit geen klachtenwebsite is en ook geen website is waar je allerhande onnozele vragen stelt, maar een zeer mooi gemaakte website met mooie foto's van stations.......ik kan er echt niet bij..... Mensen, kom op deze website toch niet aan met feiten/vragen (vaak ook nog in zeer gebrekkig Nederlands gesteld........) over onnozele voorzieningen (ook nog eens reclame?) of voor deze website niet terzake doende vragen of er bijvoorbeeld taxi's op dit station stoppen.....daarvoor is de website van NS en ov9292!! Webmaster, alstublieft, wis alle e-mails/reacties betreffende de feiten/vragen hierboven beschreven: het scheelt zoveel "vervuiling". Gaat u verder zo door met deze mooie website! Vriendelijke groet, Felix Segers P.S.: ik meen denk ik wel te weten waarom de NS het station opnieuw "Amsterdam Zuid" heeft genoemd: op de Zuidas zijn tegenwoordig wel heel wat meer gebouwen dan alleen dat van het WTC te vinden. Heel lang was er aan de Zuidas (volgens is de naam "Zuidas" trouwens ook nog niet eens zou oud) niet heel veel meer gebouwd dan het WTC. Hoe 1 van de schrijvers erbij komt dat het WTC er niet meer zou zijn ?! Ik denk dat het er niets mee te maken heeft dat inderdaad bepaalde steden stations ook alleen maar een aanvulling (bijvoorbeeld: "Noord") na de plaatsnaam hebben gekregen.
reactie webmaster: het ontbreekt me aan tijd om daar echt iets aan te doen. ik zal wel een knopje maken waarmee ongewenste reacties kunnen worden aangegeven. misschien moet ik de reacties maar gewoon plaatsen zonder mijn tussenkomst, en wanneer men dan aangeeft dat het een onzinnige of ongepaste reactie is dat ik dan bericht krijg.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina