Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Zuid

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Zuid die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
j.m.lenards! (8 apr 2012)
Geachte heer Volkman, Dinsdag j.l. was u perronchef toen op station Amsterdam Zuid de reizigers in mijn trein werden verzocht uit te stappen vanwege een storing in n van tunnelbuizen bij Schiphol. Ik was onderweg naar Den Haag. Nadat u voor mij en mijn rolstoel een alternatief had geregeld, nl. met mij in de rolstoel per rolstoeltaxirolstoeltaxi naar Amstelstation, vandaar naar Utrecht Centrume en vandaar naar Den Haag Centraal. Inmiddels stond er een trein alsnog gereed voor Den Haag omdat reparatie van de tunnelbuishad plaatsgevonden en ik stond erop met deze trein alsnog rechtstreeks naar Den Haag te reizen. Voorzover ik onredelijkheid handelde, bied ik mijn excuses aan. Ik dank u andermaal voor uw welgemeende inzet. Groet van een erg tevreden reiziger.
reactie webmaster: wat moet ik hiermee? ik ben toch niet de heer volkman? hoe krijgt u de indruk datik hem ben of ken? ik fotografeer station, verder niet.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina