Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Heerlen Woonboulevard

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Heerlen Woonboulevard die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (13 jan 2010)
Volgens bepaalde media vrezen ondernemers op de Woonboulevard veel nadelen van deze nieuwe treinhalte-veel parkeeroverlast doordat mensen nabij hun auto parkeren en zo naar Hrl en Mt reizen...die parkeerruimte is er niet(volgens hun).Het is ook nooit goed...! Medio Januari is men weer aan het werk aan het spoor tbv realiseren nieuwe treinhalte voor de Veolia-treinen.
reactie webmaster: dat zou dan toch weer opwegen tegen de aantallen mensen die juist van elders komen en de trein naar de woonboulevard nemen. hoewel ik me niet kan voorstellen dat dat er veel zijn. ik heb wel eens een ikea tafel mee genomen in de bus en de trein, maar die kwam behoorlijk gehavend thuis aan. Sinds we een auto hebben doe ik dat toch veel liever per vierwieler.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina