Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
Gastenboek op stationsweb Schrijf een bericht in het gastenboek
Heeft u een opmerking over een bepaald station, plaats dat bericht dan niet in het algemene gastenboek, maar schrijf het bericht in het formulier op de pagina over het betreffende station. Gebruik de zoekmachine rechtsboven om het station van uw keuze op te zoeken. Op die pagina staan links naar 'Stel een vraag over of plaats een opmerking bij dit station'.

30 dec 2003 Stefan
Super!
M v/d Veen
Ok en ik maar denken dat er maar weinig foto's en belangstelling naar ons station was.Het tegendeel bewijst maar weer eens!! Vele foto's wist ik het bestaan trouwen's ook niet van vroeger(rond 1900). Nou maar hopen dat Leeuwarden zo blijft anders moet er weer gefotograveerd worden maar dan in een situatie waar ik Leeuwarden liever niet in zie: Spoor 1 belegd met asfalt voor als de opheffing van Leeuwarden/Harlingen al door gaat. Op dit asfalt zal dan een zgn "superbus"gaan rijden omdat de lijn ook nog de oudste van friesland(1864)niet uit zou kunnen volgens Franeker ondernemers en hun onderzoeksbureau. Hopend dat deze plannen in het niets vallen en dat ze de oude plannen van voor WOII op pakken nl: een snelle verbinding tussen Duitsland/groningen/Leeuwarden/franeker/Harlingen/afsluitdijk overstekend/Alkmaar en eindpunt Amsterdam. mijn mening. Groet:M v/d Veen uit Leeuwarden.
27 dec 2003 Bert Pieters
Leuk om het station weer te zien waar ik in 1962 ben geboren.
20 dec 2003 Pieter
Jammer dat er zoveel wordt gesloopt. :-(
19 dec 2003 herma lamberink
wichor ontzettende mooie foto's van ons oude station in bergentheim, veel succes ermee! groetjes barjo en herma
16 dec 2003 Hans Man in 't Veld
Stationsweb heeft het raadsel opgelost van een onbekende ansichtkaart. Ik vermoed, dat er nu ook een aantal fans van deze schitterende site zijn bijgekomen. Ga zo door en succes! De ansichtkaart waarom het gaat, en de zoektocht, kunt u hier vinden: http://www.zoekplaatjes.nl/300/306A.html
10 dec 2003 Fam van Niekerk
Eindelijk heb ik foto's van ''ons'' station gevonden. Prachtige foto's van station RESSEN-BEMMEL. Heb er zelf 14 jaar gewoont, en denk er nog vaak aan terug.Bedankt!!!!!
9 dec 2003 bert huberts (78 jaar)
vanaf station zuid in enschede dagelijks in de w.o. II naar klomschoenen dues in ahaus. begin 1945 niet meer vanwege bombardementen op de lijn o.a. bij wessum .als kind veel herinneringen aan de lijn. vanaf de brug bij station komst van luchtschip zeppelin gezien toen ik ca. 5 jaar was ,
8 dec 2003 Kerstens
Handig, zo vind ik die stations een stuk makkelijker! CU!
6 dec 2003 Redmer van der meer
Zeer leuke site. Makkelijk zijn alle foto's en andere dingen te vinden op deze site. Houwen zo!!!
3 dec 2003 Historisch Centrum Overijssel
Veel oude prentbriefkaarten van het station in Zwolle (en andere kaarten) zijn sinds 28 november 2003 te vinden op de website van het Historisch Centrum Overijssel (www.historischcentrumoverijssel.nl) onder het kopje "collecties" en dan "prentbriefkaarten". In de database "Groet uit Zwolle!" kan je zoeken op trefwoord (bijvoorbeeld station*, spoor*, trein, rails) of straatnaam (bijvoorbeeld Stationsplein, Stationsweg, Oosterlaan). Door te dubbelklikken op de afbeelding, wordt het plaatje vergroot. Die kan je vervolgens weer verkleinen of vergroten dmv de knoppen bovenaan in beeld. Het Historisch Centrum Overijssel heeft nog veel meer foto's van Zwolle, te bekijken op de leeszaal. Met vriendelijke groet, Jeanine Otten, Historisch Centrum Overijssel, Eikenstraat 20, 8021 WX Zwolle, tel. 038-4266300. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9-17 uur. In juli en augustus op zaterdag gesloten. Toegang gratis.
27 nov 2003 Fokko van der Laan
Hoi Wichor, Ik heb mijn link maar ff via jouw website toegevoegd want ik hoor maar niets van jou :-( Verder wil ik ff kwijt dat je nieuwe layout heel mooi oogt, veel rustiger als de vorige! Wichor, ga zo door en laat ff van je horen, tenslotte is jouw site al heel lang op de mijne gelinkt, afgesproken ?!? Fokko uit Co.
Eddy
Door een samenloop van omstandigheden, is mijn schoonvader nu in het bezit van twee exemplaren van het boek "Stationsarchitectuur in Nederland". De boekhandel waar ik voor hem dit boek besteld had, wil dit boek niet retournemen omdat het zou gaan om een boek voor kenners en hij die niet zo frequent in zijn winkel zou krijgen. Wanneer iemand overweegt om dit boek te willen aanschaffen, dan is het bij mij direct uit voorraad beschikbaar. De winkelwaarde van het boek bedraagt € 49, maar over de prijs zullen we het ongetwijfeld eens kunnen worden. Natuurlijk geldt hierbij, dat "wie het eerst komt ..."
Wilko
Het idee voor deze site is heel interessant, maar toen ik ging zoeken (via de optie 'zoeken') naar het station in Sliedrecht, kreeg ik de volgende foutmelding : Microsoft VBScript runtime error '800a000b' Division by zero /stationsweb/stationlijst.asp, line 337 Geef even een seintje als het weer werkt :) Ik zou het trouwens heel leuk vinden als je een link naar jouw site zou willen toevoegen in de linkdirectory op mijn site http://kopstation.pamulak.com.
26 nov 2003 Koksi
Wat een leuke pagina!!
C. van Rijssen
huh ik &mijn familie wisten niet dat er nieuwe foto's van ons huis zijn gemaakt(oud-station Vaassen)&geplaatst??.....maja ze zijn wel mooi geworden!!!
25 nov 2003 Pascal van der Straten
Wat een kansloze bezigheid om hier je tijd in te stoppen! Erg vermakelijk om foto's te zoeken, maar liever leef ik in de echte wereld. Waarschijnlijk een goede bezigheidstherapie voor de webmaster. Ga zo door!
Abigail
Ik ben studente museologie en ben voor een onderzoek op zoek naar gegevens over de klok aan de gevel van het oude stationsgebouw in Apeldoorn. Deze klok is te zien op foto 11, 13, 18, 21, 23 en 24 van dit station. Ik hoop dat er iemand is die mij meer kan vertellen over deze klok, of over klokken van het merk NUFA!
23 nov 2003 E.Buiter
Ik ben studente Kunstgeschiedenis en ben op zoek naar een station, die ook qua interieur nog zo orgineel mogelijk is, in de provincie Zuid Holland. Heeft iemand suggesties? Hoe zit het bv. met Delft en Dordt? Bedankt, Esther
21 nov 2003 Laurens
Mooi zo met nieuwe layout! succes
Max
Opgegroeid langs de 'Hoekse lijn', is dit voor mij een bijzonder leuke site, met oude foto's van de stations van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Ik hoop dat je nog vele aanwinsten krijgt. Zelf heb ik helaas geen foto's voor je. Succes!
20 nov 2003 Joepie
Hey coole site, mooi die nieuwe lay-out. Veel succes met je site.
19 nov 2003 Wichor Bramer
Welkom bij het nieuwe gastenboek van stationsweb. Over het oude had ik te weinig controle waardoor er soms ongewenste 'spam' in verscheen. na controle door mij zullen alleen serieuze bijdragen worden toegevoegd aan het gastenboek.

2022 (2)
2021 (1)
2014 (7)
2013 (12)
2012 (6)
2011 (6)
2010 (12)
2009 (30)
2008 (48)
2007 (64)
2006 (87)
2005 (98)
2004 (120)
2003 (23)