Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Mastenbroek - afbeelding 1 station Mastenbroek

stationsgebouw (1900)

Perronzijde van de baawachterswoning die later werd omgebouwd tot stationsgebouwtje van de stopplaats Mastenbroek. Had twee vrouwelijke stationschefs.

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
19 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 7,8 gegeven.

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Hans Smit27 mrt 2014
Reageer op deze vraag/ opmerking
Beste Wichor Bramer, Als geboren Zwollenaar heb ik sinds 1999 een website over mijn mooie Hanzestad (www.zwolleinbeeld.nl). Op dit moment ben ik achter de schermen bezig de site te renoveren en aan te vullen. Gisteren heb ik een nieuw item gemaakt over het Kamperlijntje. Nu zie ik op uw site een foto staan van halte Mastenbroek (1900). Zou ik deze foto bij mijn artikel over het Kamperlijntje mogen plaatsen? Uiteraard met bronvermelding! Indien u een kijkje achter de schermen wilt nemen kunt u surfen naar www.zwolleinbeeld.nl/j25. Voor het artikel over het Kamperlijntje kunt u deze URL gebruiken: [http]www.zwolleinbeeld.nl/j25/index.php/foto-van-zwolle/category/328-kamperlijntje. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Hans Smit

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1900