Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
station Martenshoek - afbeelding 18 station Martenshoek

haltegebouwtje (1960)
Houten hokje op de perrons

Afbeelding toegevoegd op 20 okt 2010

Welk cijfer geef je deze afbeelding?
Bedenk: je beoordeelt niet de schoonheid van het gebouw, maar de kwaliteit van de afbeelding.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
4 bezoekers hebben deze afbeelding gemiddeld een 6,2 gegeven.
Bron: Beeldbank Groningen
Beeldbank met de verzamelde fotoarchieven van gemeentelijke en provinciale archiefinstellingen in de provincie Groningen. Kopieer en plak het catalogusnummer in het zoekvenster van de website om de betreffende foto op te zoeken in de database. Op die manier kunt u ook een grotere afdruk of jpg bestand bestellen.
Fotonummer NL_GHSA_0_1543
Meer afbeeldingen van Beeldbank Groningen

Schrijf hier uw opmerkingen bij deze afbeelding.

Reacties

Henk Meijer5 jan 2024
Reageer op deze vraag/ opmerking
Al heel lang kom ik deze foto tegen op internet o.a. op Facebook. Ik wist haast zeker dat mijn vader deze foto heeft gemaakt maar kon de foto in zijn rijke fotoverzamelingen niet terug vinden. Tot vandaag want de originele foto zat verstopt achter in een album. Overigens in de jaren zestig van de vorige eeuw ging ik naar Winschoten voor school en later naar Groningen voor werk.
Jaap Wesselius5 jul 2017
Reageer op deze vraag/ opmerking
Wat grappig. Als kleine jongen kon ik me daar uren vergapen aan de treinen. Als Dhr Pot in een goede bui was mocht ik zelfs wel eens aan dat apparaat draaien om de spoorbomen te laten dalen. Ik kwam er vaak langs, mijn lagere school zat aan de spoorstraat :-)
Coos Kamminga2 sep 2013
Reageer op deze vraag/ opmerking
De persoon die de overweg bediende was de heer P. Pot deze was een collega van mijn vader J. Kamminga was destijds ook werkzaam op deze halte medio jaren 60 tot 1980.

Heeft u zelf foto's die in deze verzameling zouden passen, mail deze dan naar Wichor Bramer. Het gaat daarbij om foto's van het station of van stationsgebouwen. Foto's van treinen waarop geen stations te zien zijn neem ik niet op op mijn site.

1960