Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Onze Lieve Vrouwe ter Nood

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Onze Lieve Vrouwe ter Nood die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (14 feb 2010)
Mag ik zo vrij zijn om dhr vd Meene te citeren?-In 1914(wellicht 1-10-1914)en bij Wachtpost 47 en km 48.730 als Bedevaartshalte Runxputte,2 zijperrons en overpad.In 1947(waarschijnlijk 5-10-1947)werd de naam Onze Lieve Vrouwe ter Nood. Naambord(ernstig vervaagd)staat nog steeds in het erg lage en oude perron. Overpad is een tunnel geworden voor voetgangers periode Oktober 2002-Mei 2003. Pal bij deze tunnel aan kerkzijde is op 4 Maart 2004 boom geplant(Kastanje)tgv samenwerkingsverband gem.Castricum en gem Heiloo. Meestal stopt er op de eerste zaterdag van de maand een trein in de ochtenduren en eentje in de namiddag(meestal is dat de trein Hlm-Hoorn.Maar op andere katholieke dagen stoppen er wel eens treinen.Vraag me wel eens af hoeveel geld dat kost in verhouding tot de zeer weinige in- en uitstappers voor de desbetreffende kerkdiensten.Wel unieke relistop,de enigste in NL
reactie webmaster: ja hoor, Kees vd Meene is erg gewaardeerd/

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina