Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Onze Lieve Vrouwe ter Nood

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Onze Lieve Vrouwe ter Nood die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Martijn (24 apr 2021)
Sinds de sluiting in 2013 en nu zijn een aantal dingen veranderd. Uiteraard werd destijds het perron afgezet met groene hekken (naar wat ik hier lees zelfs v��r de offici�le sluiting). Het blauwe bord waar al voor sluiting geen leesbare tekst meer op stond, maar waarschijnlijk ooit de naam van de halte op stond, was al verdwenen toen ik er in augustus 2015 weer eens was. (Onderstaande data via Streetview) Tussen augustus 2015 en september 2016 is het sein richting Alkmaar verplaatst van het einde van het perron naar halverwege het perron. Tussen september 2016 en augustus 2017 is ook het gehele parkeerterrein omheind door groene hekken (dus compleet ingesloten). De 3 originele slagbomen naar het parkeerterrein zijn er nog en er staan wel wat auto's, dus kennelijk wordt dit beheerd, maar kan niet iedereen er meer zijn auto kwijt.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina