Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Winschoten

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Winschoten die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Felix Segers (15 jun 2011)
Geachte heer/mevrouw, Afgelopen zondag ben ik nog langs station Winschoten gefietst: het stond er zeer mooi bij. Ik heb vroeger in Winschoten gewoond, maar ik ben er al bijna 19 jaar weg. Is het u misschien bekend of het station te koop staat, het stond in ieder geval wel leeg....dat lijkt me een slechte ontwikkeling vanwege mogelijk vandalisme etc. U heeft trouwens een hele mooie website, beetje jammer dat anderen die reageren nogal een slordige tot zeer slordige spelling hanteren,.....zo moeilijk kan het toch niet zijn....... Vriendelijke groet, Felix Segers Amsterdam
reactie webmaster: ach ja dat is mode op internet, en het gebeurt mijzelf ook wel eens dat ik een tikfout maak. maar voor veel mensen is een goede spelling toch wel erg moeilijk, er zijn immers erg veel leraren nederlands nodig om ons dat bij te brengen, en het lukt ze toch niet. bij mijn weten staat station winschoten niet te koop. misschien dat het verhuurd wordt?
naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina