Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Geleen Oost

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Geleen Oost die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (1 aug 2010)
Het intercitystation is net als dat van Voorburg gelijktijdig opgeheven, omdat NS meer heil zag in de grotere knooppuntstations die in de nabijheid liggen ( Sittard respectievelijk Den Haag Centraal, Gouda) en zodoende wat daar op kruipafstand lag opheffen en alleen laten bedienen door stoptreinen of Sprinters. Het is ook zinvoller en logischer om op grotere stations te stoppen dan bij iedere voorstadshalte,dan lijkt het ook meer op een boemeltrein.
reactie webmaster: 'bij iedere voorstadshalte' valt nog wel mee. De intercity status van station Voorburg was opgehangen aan het feit dat er in die plaats vroeger ministeries te vinden waren. ambtenaren reizen vaak met de trein. Nu zijn de ministeries naar Den Haag verplaatst en is de stop daar niet meer nodig. Op andere voorstadshaltes werd niet gestopt, dus iedere halte is een beetje overdreven. Ook naar je ervaringen van deze kruiptocht ben ik heel benieuwd, wanneer gaat die plaatsvinden? De opmerking over de euregiobahn naar Sittard heb ik hier weggehaald, dat gaat niet over Voorburg.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina