Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Waspik- s Gravenmoer

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Waspik- s Gravenmoer die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Hans van Houwelingen (22 okt 2011)
Beste Wichor, De heemkundekring 'Op 't Goede Spoor' in Waspik heeft, zoals de naam doet vermoeden, een duidelijke relatie met het station dat daar gestaan heeft (zie ook www.goedespoorwaspik.nl) De foto van Station Waspik met trein (1957) willen wij daarom graag gebruiken als illustratie in ons verenigingsblad. Helaas is de resolutie op internet te laag om de foto fatsoenlijk af te drukken. Als ik dan druk op 'Deze afbeelding in hogere resolutie downloaden' krijg ik tot mijn verbazing een afbeelding in kleur van een heel ander gebouw te zien. Kennelijk zit hier iets fout. Zou u mij daarom via de email de bewuste foto in hoge resolutie willen sturen? U zou ons daarmee erg helpen ! Met vriendelijke groeten, Hans van Houwelingen Heemkundekring 'Op 't Goede Spoor' PS. Deve vraag is ook per email verstuurd aan info@wichor.nl
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina