Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (12 aug 2011)
De afgelopen week is het project op de helft gekomen van de in de totaal 6 bouwrondes. Nu ronde 4 is gestart en de perronkap tussen de sporen 11 en 12 vervangen wordt, wordt de nieuwbouw steeds duidelijker zichtbaar. De betonbak voor de sporen 14/15 is op zijn definitieve plek geschoven en ook het metrostation krijgt steeds meer zijn uiteindelijke vorm. Randstadrail gaat per 22 augustus 2011 door de tweede tunnelbuis rijden en dan gaat de frequentie omhoog van een kwartierdienst naar om de 10 minuten. Per december 2011 kan men sporend per Randstadrail van/naar Den Haag,Berkel< Pijnacker van/naar Rotterdam Beurs (binnenstad/Koopgoot), Zuidplein en Slinge. Ook de enorme staalconstuctie voor de stationshal vordert rap. Lee Towers werkt zich in het zweet om al die stalen binten op de goede plaats te hijsen. Deze rusten tijdelijk op blaĆ¼we steunpunten, waarop de "Patatpuntzak komt te rusten.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina