Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
arjankrabbenbos (23 mrt 2010)
anaf 21 februari 2010 is men gestart met de bouw van de nieuwe OV-Terminal die eind 2012/begin 2013 af moet zijn. Als eerste heeft men de schhaar in de perronkap over spoor 3/4 gezet die nagenoeg thans gehel verdwenen is. In 6 rondes werkt men steeds een perron af wat na afbraak gelijk gerenoveerd wordt en delen van de nieuwe inmense kap wordt aangelegd. Ook is men bezig met de afbraak van het Noordzijde gebouw waar ooit de fietsenstalling zat en een Wizzl. Bij de Koniak eettent tegenover deze voormalige stationstoegang krijgt men een mooi beeld van de veranderende situatie.Het gaat nu echt in een rap tempo,dus als je nog iets wilt meepikken van het oude station haast je dan.Straks is het verdwenen en begint er een nieuw tijdperk........
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina