Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Rotterdam Centraal

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Rotterdam Centraal die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (15 jan 2010)
De oude voetgangerstunnel wordt verbreed en dat is momenteel goed te zien. Er staatn her en der sloopmachines in en rond de voorkant van het voormalige hoofdgebouw. Het leuke is dat de funderingspalen aan deze kant zijn blootgelegd en dat de bouw/sloopmachines in het niet verdwijen bij die funderingspalen. Aan de Noordkant van het station staat ook rond dit stuk van het stationscomplex een groot hek.De oude rijwielstalling heeft een tijdelijk onderkomen gevonden aan de kant van de spoorwegpolitie.Dus dit stationsgebouw met de letters ROTTERDAM CS erop zullen binnenkort ook ten prooi zijn gevallen aan de slooopkogel. Vanaf maart zijn er weer wekelijkse programma"s te zien bij Rijnmond TV of op internet bij: www.rotterdamcentraal.nl over de toekomstige stationssituatie.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina