Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Sloterdijk

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Sloterdijk die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (18 mrt 2018)
Naar aanleiding van de eerdere klachten van de OV chipkaartpoorten in de stationshal is er maatregel getroffen.Het betreft de stationshal in het hoofdgebouw, dus niet het aparte Hemboogperron met de sporen 9 en 10! Er hangen nu gele posters aan de muren met de route waarbij je niet extra in of uit te checken moet. Voor reizigers met een actiekaartje of vrij reizen maakt het niet veel uit wel voor reizigers met een abonnement!Hopelijk is de informatie nu wat verbeterd en worden de klachten minder. Noot: Alleen jammer dat deze extra informatie in het Nederlands staat beschreven! Voor anderstaligen blijft dit dus een obstakel! Hopelijk lossen ze dit probleem op door om te roepen in meerdere talen zodat het voor iedereen wat duidelijker te begrijpen is. Gisteren op zaterdag 17 maart 2018 kwam ik op dit station met overstappen : Haarlem-Almaar Alkmaar-Haarlem.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina