Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Amsterdam Sloterdijk

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Amsterdam Sloterdijk die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (11 feb 2018)
Als men wil overstappen op dit station van Schiphol, Haarlem naar de richting Zaandam (of andersom) dient men extra in en uit te checken. Dat heb ik gisteren meegemaakt toen ik uit de richting Haarlem naar Zaandam,Alkmaar wilde. Gisteren, zaterdag 10 februari 2018 zag ik dat bij aankomst hier in de stationshal.Daar werd op dit middenniveau een extra zone voor in en uitchecken geconstateerd die ook op stations met andere vervoerders wordt toegepast.Maar op dit grote station is NS de alleenheerser op spoorgebied,dus vind dit een vreemde situatie.Wel is er bij de sporen 9 en 10 (de Hembooghalte) apart van dit hoofdgebouw waar ook van die in en uitcheck palen staan. Andere stations waar alleen NS de treinen laat stoppen hebben dit niet,Denk maar aan bijvoorbeeld Leiden Centraal,Den Haag HS,Den Haag Centraal,Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal. Weet iemand waarom dit zo gemaakt is als apart gescheiden NS station?
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina