Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Delfzijl

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Delfzijl die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (8 nov 2009)
Op 11 Maart 1992 onthulling plaquette in muur van stationsgebouw(straatzijde)ter nagedachtenis deportatie vele Joden naar Amsterdam en verder.Per 28 Mei 2000 gaat de NS lijn over naar NoordNed en dus sluit het NS loket ook op die dag en de VVV(linkerdeel)houdt haar deuren gewoon open.In 2001 wordt loketruimte verbouwt tot crossainterie Fiftie's en ook de WC's weer in gebruik aan perronzijde.Sloop oude fietsenstalling westzijde stationsgebouw en nieuwbouw overdekte fietsklemmen/fietskluizen in het najaar van 2002. Megadrukte alhier tijdens DelfSail 2003 van 10-14 Juli,extra lange treinen en extra marktkramen onder oostluifel,gehele gebouw open .Op 18 Februari 2006 opent er een hondentrimsalon aan westelijke zijde stationsgebouw/aan de perronzijde.
reactie webmaster: Ik hoop dat de croissanterie Fifties zonder apostrof heeft geschreven, klassieke fout. wat leuk die kondentrimsalon, was ik nog verder nergens tegengekomen als hergebruik.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina