Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Valkenswaard

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Valkenswaard die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Heerco Wielinga (18 mei 2009)
Mijn vader Sipke Wielinga heeft van 1951 tot 1961 als ontvanger van belastingen in dit station gewerkt. Ik woonde met mijn ouders en broers in het grote dubbele woonhuis links van het station. Ik ben als jongen een keer meegereden op een stoomlocomotief naar Lommel.(B) Dat ik ook kolen op het vuur mocht gooien was toen een hele belevenis.Ik kwam pikzwart terug
reactie webmaster: Ik heb je opmerking even in tweenen verdeeld, een deel gaat namelijk over het station in het algemeen, en een deel specifiek over foto 6. Het is altijd leuk om een bericht te krijgen van een oud-bewoner van een afgebroken stationsgebouw. wellicht dat jullie in jullie familiealbum nog foto's van jullie oude woning hebben die je zou willen inscannen en opsturen? er zijn al veel oud-bewoners die een fotografische bijdrage aan mijn site hebben geleverd.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina