Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Geldermalsen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Geldermalsen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Harry (1 aug 2011)
Bij welk station staat dat verhaal? Stations zijn meer dan een verzameling gerangschikte bakstenen! En eh, minder uniek, dat kan niet. Iets is uniek of niet, daar zijn geen gradaties in. Ben heel benieuwd naar je verhaal.
reactie webmaster: staat niet bij een station, is mijn persoonlijke ervaring met Bergentheim (ben ik opgegroeid en mijn ouders wonen er nog). Ik moest een keer 's avonds laat daar naar toe en mij ouders waren niet thuis. Zou ik moeten lopen van mariƫnberg, daar had ik geen zin in. bij vertrek uit zwolle aan meester en hc gevraagd of ik er in bergentheim uit mocht. vanaf marienberg heb ik voorop de bok gezeten en de meester stopte precies op de overweg en ik mocht van de bok klimmen. stonden een poaar auto's te wachten die wel erg vreemd opkeken.

over uniek heb je inderdaad gelijk net zoiets als enigst kind. normaal ben ik ook zo'n taalpurist, maar ik reageer hier soms wat snel (en soms kort door de bocht).

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina