Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Geldermalsen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Geldermalsen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (13 aug 2010)
Vanaf 6 september aanstaande gaan de DD-AR en Plan V-treinstellen plaatsmaken voor SGMm-Sprinters die weer op hun oude werkplekken verdrongen worden door SLT -Sprinters. Ook gaat er een tweede proef van start van elke 10 minuten een trein net als vorig jaar tussen Amsterdam-Eindhoven vv. (IC's), maar dan niet voor een week als in 2009 maar een maand lang! Als dit goed blijft gaan wordt dit metrosysteem of spoorboekloos rijden vanaf december 2012 ingevoerd. Er werd ooit ook gesuggereerd over een extra perron voor de Arriva-treinen van en naar Dordrecht via Gorinchem. Weet iemand of dit nog doorgaat of is dit plan weer uitgesteld?
reactie webmaster: de term spoorboekloos rijden is onzin. de treinen rijden heus wel volgens een dienstregeling, maar de reiziger hoeft niet te kijken wanneer de eerstvolgende trein gaat omdat ze zo vaak gaan. in de praktijk pakt het natuurlijk vaak anders uit omdat je niet alleen op die ene trein moet vertrouwen, maar dat je ook aansluitingen hebt die bijvoorbeeld maar twee keer per uur gaan. dus zolang niet alle treinen iedere 10 minuten rijden is spoorloos reizen nog niet echt mogelijk.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina