Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Geldermalsen

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Geldermalsen die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
maarten (21 apr 2010)
Het Klinkt allemaal wel een GROOTS als ik het zo lees zou een intercity in toekomst wel nieuwe stopplaats krijgen GELDERMALSEN??? zal mischien wel hoop ruimte geven voor reizigers van culemborg utrecht en terug treinen zitten rond spits RAM EN RAM VOL (iedere trein wel neem ik aan) Maar ik ben heeeel benieuwd groet maarten Ps ik vind wel veel beter dat er liften komen want voor mensen die slecht terbeen zijn of in rolstoel zitten was ut een heele reis om het station op of af te komen.
reactie webmaster: ik den kniet dat de intercity in geldermalsen gaat stoppen. er rijden in de spits al 4 treinen naar utrecht. ik denk dat dat er dan eerder 6 worden (spoorboekloos rijden) dan dat de intercity in gdm gaat stoppen (daar hebben alleen reiziger uit gdm iets aan, de intercity reizigers niet en de stoptrein reizigers uit culenborg ook niet.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina