Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hertogenbosch

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hertogenbosch die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Jules Vismale (1 nov 2009)
Als er al één station was dat ik als het mooiste beschouw is het inderdaad dit oude station van Eduard Cuypers. Ik heb het ooit zelf als maquette nagebouwd al had ik het graag van steviger materiaal voorzien mét het fraaie interieur! Of er ooit een veel grotere maquette zal komen van het station met interieur en perronoverkappingen hoop ik van harte. Het is alleen jammer dat alle nog bestaande monumentale stations in Nederland meestal met een half gemoderniseerd interieur opgescheept zitten, ingesloten door afschuwelijke moderne hoogbouw die de stations in oude dwergen veranderd en een verouderd spoorwegennet! Mijn grootste wens is eveneens dat het huidige en vreselijke station dat nou in 's-Hertogenbosch staat en meer kost aan onderhoud dan dat het zelf waard is (alles gaat er kapot en het is er ijskoud) tegen de vlakte gaat om nooit meer te herrijzen!
reactie webmaster: ik heb je opmerking die ik grotendeels onderschrijf verplaatst naar deze pagina over station ht. het heeft immers niet alleen betrekking op de betreffende afbeelding.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina