Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Deventer

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Deventer die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Robert ter Beek (26 okt 2011)
Aan station Deventer heb ik goede herinneringen.Vlak na de oorlog was mijn oom G.ter Beek daar stationschef en kwam ik daar met mijn ouders op bezoek in de dienstwoning,boven het station,ingang bij de toren.Voor het station stond de Kromhoutbus met oplegger(!)klaar voor de rit naar Holten(tijdelijk).Ik vind het nog steeds een prachtig station,zeker ook de perrons.OOk nu kom ik er nog vaak,want mijn zoon (ook een ter Beek)woont vlak bij het station.Alleen de omgeving is er niet mmooier op geworden dank zij het onfraaie stadskantoor.Maar het nabij gelegen stadspark maakt weer een beetje goed.De latere achteruitgang van het station is een verschrikking,erg rommelig.
reactie webmaster: dank voor het verhaal. ik heb het bij het station geplaatst, omdat het niet speciaal over die ene afbeelding ging. Ook heb ik de naam van je oom opgenomen in de lijst met stationschefs op station deventer.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina