Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hulshorst

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hulshorst die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Sjoerd Eeftens (7 okt 2010)
Nu houd ik niet van gekissebis maar er is nu nog steeds geen duidelijkheid over de dienstwoning. Welnu: boven het stationskantoor was de chefswoning. De overweg was en is bij km 55.054. Bij de overweg stond ooit aan de noordwestzijde wachtpost 49; er was daar geen wachterswoning. Later werd de overweg bediend uit post T in het stationskantoor. Het station stond en staat niet bij de overweg maar bij km 55.176. Het perronoverpad lag bij het station bij km 55.185. Andere gebouwen waren er niet, of het zou het nog aanwezige onderstation moeten zijn bij km 55.218. Aan de noordzijde lag links voorbij het stationsgebouw een losspoor met losweg. Tegenover het stationsgebouw, aan de zuidzijde, lag een spoorverbinding genaamd Boschspoor Leuvenhorst, opgebroken in 1931.
reactie webmaster: volgens victor was er wel degelijk een ander gebouw, hij heeft de tekeningen in het archief. blijkbaar weet jij dus ook niet alles, en laatst victor al. kan ik dan niemand meer blindelings vertrouwen? ;-)

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina