Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Zuiderzeestraatweg

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Zuiderzeestraatweg die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Kasper Haar (15 nov 2011)
De halte Zuiderzeestraatweg lag op de spoordijk net na de passage van de Zuiderzeestraatweg vanuit de richting Hattem. Het toegangspad naar de halte liep vanaf de Zuiderzeestraat schuin langs de spoordijk omhoog. Het perron bestond uit "koolaschverharding' waarop een eenvoudige halfopen houten abri was geplaatst. E.e.a is te vinden op de afdrukken van de originele tractekeningen van de spoorlijn Hattem - Kampen die in mijn bezit zijn. Ter plaatse van de vroegere halte ligt nu de A50. Vlak voor deze halte was de passage door middel van een stalen vakwerkbrug over de NCS-lijn Utrecht - Zwolle; van deze brug is een foto te zien in het boek "NS-motorrijtuigen omBC en omC" van Martin van Oostrom (bladzijde 103).
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina