Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Grou- Jirnsum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Grou- Jirnsum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
S. (15 mrt 2010)
Er zijn werkzaamheden in het gebouw. Het staat niet meer leeg. Er komt een oriƫntaals restaurant. De zoveelste poging om er horeca te vestigen. Ik ben benieuwd hoe lang het nieuwe bedrijf het vol houdt. De NS zou haar verantwoordelijkheid moeten nemen, en er een goede wachtruimte + kiosk moeten vestigen. Niet alleen op dit station, maar ook vele andere kleine stations. Hoewel dit zondermeer verliesgevend zal zijn, kan dit worden gecompenseerd met de winstgevende activiteiten op de grote stations. Ik respecteer de pogingen die worden ondernomen om iets van het station te maken, maar op die lokatie lukt het gewoon niet. Het goede nieuws is wel dat er voorlopig niet gesloopt gaat worden, al is het gebouw wel dusdanig veranderd dat er nog met moeite een standaard stationsgebouw in te herkennen valt.
reactie webmaster: toch ligt dit station niet gek met de snelweg dichtbij. maar daar moeten ze het vooral van hebben denk ik. alleen de inwoners van grou en jirnsum zullen wel niet zoveel opbrengen.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina