Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Hekendorp

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Hekendorp die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
Evert van Voskuilen (10 okt 2010)
De geschiedenis van dit station (halteplaats) is nauw verweven met mijn recente familiegeschiedenis. Mijn ouders, grootouders en overgrootouders woonden op het station en ik ben er verwekt. Graag wil ik iets meer weten over de geschiedenis van de halteplaats en foto's. Wat hield het beheer van een station in? Wie kwamen in aanmerking om daar te wonen? Is bekend wie van wanneer tot wanneer op het station woonden. Zelf heb ik nog wat kinderfoto's met het station als achtergrond (ca 1950) Evert van Voskuilen, kleinzoon van Klaas Verwoerd en achterkleinzoon van Aldert van Vliet
reactie webmaster: waarschijnlijk kun je op het utrechts archie nog een en ander vinden. sowieso hebben ze personeelsdossiers, waarin je waarschijnlijk je voorouders terug kunt vinden. daar kun je waarschijnlijk ook de data vinden waarop je familie in het station woonde. wat de taken van een stationschef waren kan ik je zo niet vertellen. misschien dat zij daar ook meer informatie over hebben.

Leuk dat je nog oude foto´s van het stationsgebouw hebt. Zie je kans die in te scannen zodat ik ze op mijn site kan plaatsen. Oude foto´s van voormalige bewoners zijn vaak erg bijzonder, omdat ze in geen enkele andere verzameling voorkomen, Er zijn al veel oud bewoners die op die manier een bijdrage aan mijn site hebben geleverd. Het geeft daarbij niet wanneer het hoofdonderwerp van de foto iets anders is en het station voornamelijk op de achtergrond staat.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina