Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer
Gastenboek op stationsweb Schrijf een bericht in het gastenboek
Heeft u een opmerking over een bepaald station, plaats dat bericht dan niet in het algemene gastenboek, maar schrijf het bericht in het formulier op de pagina over het betreffende station. Gebruik de zoekmachine rechtsboven om het station van uw keuze op te zoeken. Op die pagina staan links naar 'Stel een vraag over of plaats een opmerking bij dit station'.

27 dec 2006 Stephan Vandendriessche
Mag ik je feleciteren met je ronduit prachtige site.Als spoorliefhebber leer je er werkelijk alles uit over wat er in Nederland te zien is. Uitstekende informatie!!
24 dec 2006 christiaan
zag toevalig de fotos er leuk hoor
20 dec 2006 E,Kerklaan
het spoorhuis op de kerklaan in ketel was mn ouderlijk huis mn ouders hebben er 55 jaar gewoond en met veel plezier lenno is mijn zoon en is er geboren leuke foto s hoor
13 dec 2006 Amii & Utku
Heeyy op deze site hebben we veel info gevonden voor ons werkstuk :D groetjesss :)
12 dec 2006 Tim
Deze site ziet er leuk uit. En up-to-date ook. Via google vond ik deze site, toen ik op zoek was naar station schuytgraaf. Succes verder
11 dec 2006 Nathalie & Noelia
Hoi =) zouden wij wat informatie mogen over het oude station van houten ? al vast bedankt Groetjes Noelia En Nathalie
1 dec 2006 Niels
Weet iemand waarom langs het spoor van de lijn Boxtel-Wesel nog steeds informatieborden staan en waarom er nog steeds overgangen zijn (al zijn allen de houten spoorbomen er zelf uitgehaald)? Ik heb niet het idee dat er nog ooit treinen over die lijn rijden. In Schijndel stond een olievat midden op het spoor en het spoor zelf is helemaal geroest.

opmerking webmaster: Dan is het wel handig om geen e-mailadres achter te laten. Hoe moeten we het je dan laten weten?

25 nov 2006 Kees van der Louw
Sjors, probeer je licht eens op te steken bij Wim Wegman van het Haarlemsdagblad (w.wegman@hdcmedia.nl). Hij heeft een interessante serie artikelen met (vaak oude) foto's over de Haarlemmermeerspoorlijnen geschreven voor het HD. Succes, Kees

opmerking webmaster
Sjors? Wie is dat? Mijn naam is Wichor. Ik ken de betreffende journalist. Hij is hier ook geweest en ik heb hem wat geholpen.

23 nov 2006 De geheimzinnige opdrachtgever
Goed werk, het Bels lijntje bij Baarle-nassau/hertog grens zijn aan het opknappen, en dan in het bijzondere het perron zijn ze boom en onkruid vrij aan het maken! Eindelijk want het heeft 10jr. te lang geduurd ga zo door.
17 nov 2006 Jan Van der Zeypen
Beste Nico, jij stond bij mijn Favorieten. Plots krijg ik de boodschap door : yuor IP or Hostname is banned. Sinds 19H. Waarom eigen lijk, Ik kijk al 4 jaar naar websit Van de Nammidag kon ik je nog ontvangen. Ik vindje een van de beste op dat gebied. Is er een uitleg?

opmerking webmaster
Nico? Wie is dat? Mijn naam is Wichor. Ik weet niet waardoor dit veroorzaakt wordt. Hebben meer mensen daar last van?

13 nov 2006 sjors
hallo wie weet er wat over de spoorbrug van vijfhuizen van voor 1941 toen is die gebombadeerd groetjes sjorsensimaja@hotmail.com
12 nov 2006 annamarije
ik heb helaas slecht nieuws . die die boeken schreef of tewel j.j buikstra (mijn pake/opa dus die is destijds over leden xxx annamarije
30 okt 2006 k.v.hoof
Wist U dat de lijn lage-zwaluwe - den Bosch ook wel de halve-zolen-lijn wordt genoemd ? Dit vanwege de vele schoenfabrieken. zo heeft bv de lijn amersfoort - ede de bijnaam van kippenlijntje. groeten k.v.hoof.
29 okt 2006 sjors
hallo mijn vader en ik zoeken foto van spoorbrug vijfhuizen naar haarlem hebben alles over haarlemermeerspoor vader kees heeft in spoorhuis in rijpwetering gewoont wie kan ons helpen
Marcel Brok
Zeer boeiende site. Mijn vader is bezig een dossier aan te leggen over de zogenaamde Halve Zolenlijn/langstraatspoorlijn. Inmiddels is er al aardig wat materiaal voorhanden, maar er schijnt ergens ook een modelbaan van deze spoorlijn te bestaan. Ik zou gaarne tips ontvangen over waar deze baan zich bevindt. bvd Marcel Brok brokmail@wanadoo.nl
20 okt 2006 rob
Ik woon sinds kort in Hellevoetsluis. Woon er sinds kort en ben aardig geinteresseerd over het verleden van de tramverbinding over voorne putten. Bestaat het gebouw nog? Na het lezen van het ooit hebben bestaan van een station aldaar, ben ik toch benieuwd waar dit station in hellevoetsluis gelegen was, dan nog wel staat met een andere functie. Zelf woon ik vlak aan het "trambaanpad" waar vroeger het trammetje moet hebben gereden. Daar ligt ook een cafe het oude tram station, maar is dit wel het ooit bestaande station geweest?
19 okt 2006 Wil van Kessel
Wat een geweldige site. Ik ben altijd enorm geïnteresseerd in oude stationnetjes. Heb vele oude lijnen langsgefietst en ook gefotografeerd. Ik heb er een echt zwak voor. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik oude spoowegoverblijfselen zie. Deze site staat als vast pictogram op mijn bureaublad. Bedankt. Ik zal er nog veel genruik van maken.
18 okt 2006 Gerben
Ik fietste elke dag langs een verlaten perron in Leeuwarden, dus ik ging dit eens opzoeken. Ik kwam op deze geweldige site inclusief foto's, data etc. Geweldig. Prachtige site.
11 okt 2006 erwin van de wiel
Op station schin op geul heeft een seinhuis gestaan tot in ieder geval 1959, wanneer is deze afgebroken? Kan iemand me verder helpen? Met vriendelijke groeten, Erwin vande Wiel
9 okt 2006 stan
ik dat er meer informatie moet komen voor een spreekbeurt of zo < vinden jullie ook niet?
Alie
Wat een prachtige site! Heb genoten van de mooie foto's van station groningen en voel pijn in m'n hart als ik ze vergelijk met de situatie nu. leuk om regelmatig even te snuffelen en kijken. groet, Alie
7 okt 2006 daniel
ik vind het pretig dat er een station komt bij De maten in Apeldoorn
5 okt 2006 H Groenman
schitterende site voor nostalgische mensen.
1 okt 2006 Maarten Pieters
Vandaag kwamen we langs Leiden LammeNschans. Ik, en mij geliefde, waren er beiden absoluut van overtuigd dat het station LammeRschans heette. Kan iemand ons vertellen of het inderdaad ooit die naam had of dat we ons alle twee domweg erg vergissen.
28 sep 2006 r.
enkhuizen is altijd nog het mooiste station! :) wel een prachtige site!
27 sep 2006 Karin Wolfs
Rare gewaarwording in het gastenboek een berichtje te lezen van een "andere"Karin Wolfs. Mijn opa werkte ook bij de spoorwegen, alleen weet ik daar heel weinig van. Mijn vader is momenteel niet meer in staat zich dingen te herinneren. Graag zou ik de namen weten van de personen op de foto van de stopplaats Berkel- Enschot. Wie weet staat mijn opa erop?
24 sep 2006 frouk tiedema
geweldig om te lezen dat het boek van mijn pa zo populair is. Zo blijft hij voortleven. Lieve pap ik mis je nog steeds, maar het is goed om te zien...wie schrijft die blijft!
21 sep 2006 S.Joekema
ik heb een vraag aan een ieder die mij wat kan vertellen over het huis wat wij nu bewonen. dithuis is in 1901 gebouwd in opdracht van de spoorwegen voor de stationschef en assistentstationschef. het adres is nu pyter jurjensstrjitte nr.50 in stiens.vroeger adres lutskeweg nr.? in stiens
janpieter en sauying
Wij zijn ook treintjes gek en willen met de trein van Amsterdam naar Hong Kong. Vroeger was ik vaak bij de hembrug met mij grootvader en het was een fijne tijd gr JPS.
30 aug 2006 leo van der meulen
Heel leuke site. En van uit Australia hartelijk dank.
28 aug 2006 anna
ik heb leuke herinneringen aan het station in buinen heb er altijd vlak bij gewoond gingen altijd naar toon vogelzang brood halen (stoet)en dan het tuintje van appie baas er vlakbij
27 aug 2006 Lucy
Whaa, me loves Stations! Vooral die in leiden eh. :D De hele NS ownt gwn joh.
Karin Wolfs
Leuk om iets meer te weten over de spoorlijn Neede-Hellendoorn. Station Elsenerbroek is, las ik hier, in 1925 al gesloten. Mijn opa heeft het later gekocht, ik heb er zelf rond mijn zesde jaar nog een tijdje in gewoond, tot het werd afgebroken, helaas.... geweldig om de foto te zien van ons oude, bijzondere huis!
A.Raaijmakers
nostalgie...mijn vader is tientallen jaren als spoorwegman in Oss geweest. ( globaal genomen 1930-1960)
15 aug 2006 Ruud Klaassen
Erg leuk die foto's van station medemblik, helemaal omdat mijn moeder er in de oorlog gewoond heeft. Dit station heeft dus een speciale betekennis voor ons.
13 aug 2006 Lucy Dilling
Hallo mooie website van jullie ik houd er van om stations te bekijken,en vooral nogal nostalgische stations.Met vr.gr.Lucy Dilling uit het Drentse Gasselternijveen.
7 aug 2006 Wendy
Hoi Hoi Afgelopen Donderdag was het eindelijk zo ver voor het eerst in Nijkerk dat heeft een hele speciale betekenis voor mij en hopenlijk mag ik er nog heel vaak aankomen wel met iets minder zenuwen hahah nou ja mij grote liefde woont er! ik vind nijkerk echt super mooi wat ik dan gezien heb ik zou er meteen willen wonen zelf kom ik uit limburg en daar heb ik eigenlijk vrij weinig mee en ik zal ook niet er blijven wonen maar vond het meer dan Super! helaas ging het snel maar dat is altijd met leuke dingen!
Paki
Mooi deze web-site. Bestaan er ook foto's van het station Enschede CS.
2 aug 2006 Jan
Fantastische site, met enorm veel plezier kom ik elke keer weer terug op deze site. Jan
3 jul 2006 Henk Engelen
Bij dit station stond vroeger ca 1949 een seinhuis links van de overweg en rechts het station. Ik ben daar vroeger vaak geweest omdat mijn opa de Hr Driek Engelen waar ik naar vernoemd ben daar werkte. Zijn hier nog foto's van. Later is het gedeelte om de spoorbomen te bedienen naar het station verplaatst denk ik. Want mijn opa bediende eerst de seinen, de wissels en de overwegbomen vanuit het seinhuis. later gebeurde een deel vanuit het station.
29 jun 2006 Remko.T
Gaaf deze site . Leuk om de oude stations te bekijken en terug te gaan naar de goede oude tijd als het ging om stations architectuur. Kijk wat er verloren is gegaan .Dit zijn woorden van een doetinchemer.Die sinds 1983,elke ochtend tegen een plak beton aankijkt. Dus deze site is een aanwinst als spoorfreak om de oude tijden te doen herleven. m.v.g Remko.T
3 jun 2006 Martijn Lenting
Om 5 minuten over half 2 vannacht heb ik het aller allerlaatste rondje Zoetermeer Stadslijn genomen. Niet alleen ik was hier voor op gebleven, maar meerdere met mij =) Een feest in de wagonstellen. De Sprinter liet met heel lang claxoneren weten dat het voor het laatst langs de stationnetjes reed. Nu is de 'voor velen bekend als de beruchtste lijn van Nederland' Zoetermeer Stadslijn na 29 jaar passé en heten we op 3 september de RandstadRail van harte welkom in Zoetermeer. Bedankt Sprintertje het ga je goed =)
1 jun 2006 Willem.v L
wie weet of heeft info over een oud spoor werknemer Theo v.d Noort? hij woonde in Baarn en zal waarschijnlijk tussen 1965 en 1980 geweest zijn weet u iets? graag reacties

reactie webmaster: erg handig dat u dan uw mail erbij zet.

30 mei 2006 Mike Peeters
Hallo allemaal, Bij ans in de gang hangt een tekening van het stations gebouw te Reuver van 1915. Van voor gezien is er nog geen aanbouw aan de linker kant. De linker vleugel is er nog niet. Gegroet Mike Peeters. ps: Reuver ligt tussen Venlo en Roermond in(in Limburg)
27 mei 2006 Rob Hofmeester
Hallo Wichor Nog steeds een topsite !! Zo blijf ik goed op de hoogte wat er met de Nederlandse stations gebeurt. Als aanvulling op gastenboek item 26, heb ik voor jou nog enkele feitjes over foto's van de stations Wirdum, Grou-Jirnsum (ik dacht no 10 en 11)en Heerenveen vermeld. Met die bus bij Grou-Jirnsum van Wietse Buske heb ik als kind nog mee gereisd (alleen met slecht weer, bij goed weer te voet naar Pake en Beppe's huis.) Ook de aanleg van de rijksweg naast het spoor kan ik mij goed herinneren. Fantantisch dit op oude foto's terug te zien, is echt jeugdsentiment.
21 mei 2006 Henk Smulders
Leuke website, ontdekt door zoekplaat in het AD van 20 mei. Ik heb slechts jeugdherinneringen aan de Hofpleinlijn. Van begin 1943 tot begin 1944 ontvluchtten mijn ouders en ik, en vele andere Rotterdammmers dagelijks de stad uit angst voor geallieerde luchtaanvallen.s'Avonds om 18.00 naar Pijnacker waar wij een slaapadres hadden en de volgende morgen om 07.00 weer terug naar Rotterdam.In 1944 heel wat keertjes uit de trein moeten vluchtten vanwege beschieting door Geallieerde jagers maar gelukkig altijd goed eraf gekomen.De ntree toen was niet veel maar de hal boven was imponerend en de oude treinen nog veel meer.
13 mei 2006 Geertjan Voermans
Ik ben het roerend eens met Ed Prins (vermelding 277! Juist om het adres van een station bezocht ik deze site (inderdaad, vanwege route-planner). Toch niet ELK station 'woont' in de Stationsstraat?
9 mei 2006 W.Venhorst
Ik weet dat er in Strijen een stationnetje is geweest van de RTM (Rotterdamsche Tram Maatschappij) Later is dat stationnetje een horecagelegenheid geworden. Een van de uitbaters was Ton Boswinkel. Wie heeft er nog foto's van dat stationnetje en wil die op deze site plaatsen.?
1 mei 2006 frits houtgraaf
hoi zou zo graag oude foto,s van station ijmuiden willen hebben ,vroeger stond daar boven een huisje waar fam drommel heeft gewond,ik heb het over de julianakade,wie heeft er voor mij daar oude foto,s van
30 apr 2006 Elly de Heus
Gelukkig heb ik op de valreep deze site ontdekt. Wij organiseren nl. een inloopavond over het stationsgebied in Apeldoorn en konden best nog wel wat meer info gebruiken
frits
ja stations zijn ook zo mijn ding niet hou de moed erin
20 apr 2006 Ed Prins
Was ik blij eindelijk een site te vinden waarop ik het adres van een station kon vinden stond dat er niet. Mooie afbeeldingen, infromatie maar niet het adres.... heel jammer. Ik had nodig om met andere routeplanners verder te komen vanaf een bepaald station. Routeplanners kennen namelijk weer geen stations.... Dus vermeld bij alle stations het adres en je hebt je site nog aantrekkelijker gemaakt een groter publiek.
18 apr 2006 Bert
Geboren in Rotterdam, opgegroeid in het toen kleine dorpje Pijnacker. Dat betekende dus met de Hofpleinboemel naar de stad der steden, Rotterdam. Hoeveel voetstappen van mij er niet in/bij Station Hofplein is niet te tellen. Erg leuk en een stuk jeugdsentiment om de foto's van Station Hofplein te zien. En tegelijkertijd maakt het me triest de aftakeling en ondergang van het eens zo glorieuze station Hofplein te zien... Hopelijk blijft dit lot het stationnetje van Pijnacker bespaard, ondanks dat het gebouwtje overtollig wordt omdat ook deze plaats stadse allures begint te krijgen met een ondergronds station. Hopelijk past een dorpstationnetje daar nog ergens in. Want... juist dat dromerige stationnetje is voor de groei en ontwikkeling van Pijnacker van onschatbare waarde geweest.
12 apr 2006 Chris
Wat een SCHOK om te zien dat Station Arnhem -net als Den Bosch- in 1945 in feite nog gewoon bestond !!!! maar dat men toch heeft gekozen voor vreselijke nieuwbouw. Dat doet gewoon pijn.
10 apr 2006 willem gouverneur
hallo,ik ben op zoek naar foto's van twee noodperrons, die aangelegd zijn speciaal voor het VARA zomerfeest, 5juni 1936, nabij de Vlasakkers te Amersfoort. Ongeveer 8 a 900 meter van het station Amersfoort.Ben benieuwd of je iets kunt vinden, succes. Willem Gouverneur.
9 apr 2006 Hans Schipper
Hoi Wichor, Op bezoek bij je ouders komen we er achter dat je een eigen website hebt. Natuurlijk gauw gekeken, prachtig en zeker de info over station Bergentheim,voor mij het mooiste ststion van Nederland(beetje chauvinistisch). Onze buurman in Emmeloord heeft ook een trein"tik" en ik zal hem vertellen over jouw intersse voor stationsgebouwen. Ik denk wel dat hij nog eens contact zoekt. We horen het wel en ik blijf een bezoeker van je site. Veel succes er mee en een vriendelijke groet, Hans en Marianne.
5 apr 2006 Paul te Vruchte
Een prachtige site, een aanvulling voor ons erfgoed. Een goed op gezet en prettig om te bekijken. Heusden (mijn woonplaats) had vanaf 1868 tot medio 1935 een stationnetje(wachtplaats) voor de verbinding Heusden Drunen DenBosch. Het was welleswaar een tram verbinding maar niet te min een leuk gegeven. Ga zo door zou ik zeggen.
paul te Vruchte
Een geweldige site, stations waar je het bestaan niet van wist of die al reeds lang verloren zijn gegaan. voorbeeld drunen en vlijmen waalwijk. Nog maals toppie een 10 met een griffel.
2 apr 2006 Jan Veltmeijer
Ik vind het een mooie site om naar stations te zoeken waarvan het bestaan alleen op foto's in oude boeken zijn te vinden. De talloze manieren om naar stations en andere aspecten van de spoorwegen te zoeken vind ik grandioos. Als ik eventueel nog gegevens tegenkom in mijn diaverzameling die een goede aanvulling zijn op de collectie, zal ik deze toesturen.
26 mrt 2006 Lisa v/d Ham en Ashlin Stolwijk
Wij vinden het een coole site!
25 mrt 2006 kimberley muller
hoi ik zou graag meer informatie willen hebben over het oude station in vaassen, het is gesloten in 1950, en is nu een woonhuis. mensen die hier informatie over hebben willen jullie mij mailen zou er graag meer over weten, waarom dat hou ik liever prive. met vriendelijke groeten kimberley muller.
24 mrt 2006 jeroen
Hallo allemaal, zijn er momenteel in nederland nog leuke oude stationnetjes die weliswaar gesloten zijn maar niet vervallen. Ik zoek er eentje om een modereprtage te maken! Alvast bedankt voor de reakties....
18 mrt 2006 Wim Kouters
Help: ik zou graag meer informatie hebben over stationchef Martin Kouters. Kouters is stationchef in waalwijk geweest. Verder zoek ik de nazaten van Kouters. Wie kan mij helpen? Overigens is dit een prachtige site.
17 mrt 2006 john van opdorp
Station Langeweg is in 1936 gesloten en gesloopt.
16 mrt 2006 Jaap
Dank voor deze prachtige site vol met info en foto's!
12 mrt 2006 annamarije buikstra
hallo ik ben de kleindochter van j.j Buikstra. wandt ik ben de dochter van moniek Buikstra. ik vindt dat pake heel erg zijn best heeft gedaan op het boek. ps:toffe site!!! ik ben 11 jaar en ik heb ook een zus. daarom willen we zegen:pake je bendt de benste pake!! groeten annamarije Buikstra
11 mrt 2006 Aad van der Struijs
Zegt de naam Van Oldenbarneveld iets in relatie met de HSM (beginjaren vorige eeuw)
10 mrt 2006 sebastiaan
kan iemand mij helpen ik wil de architekt van buitenpost 1960
4 mrt 2006 Paul Simons
Ik ben op zoek naar voormalige spoorlijnen die later fietspad zijn geworden. Wie heeft er voorbeelden van? http://www.simonstreinen.nl
23 feb 2006 {N}ic0le_-_
eaj eaj alle mensen die aan deze site hebben gewerkt ik vind deze site supper mooi maar ik weet alleen niet jhoe ik meot op zoeken hoe ik van almelo naar enschede moet groetjes my -xXxX-
15 feb 2006 Herman
Prachtige website. Een mooie reis door de tijd. Vooral de (oude) foto's van de lijn IJmuiden-Haarlem en dan wel het laatste traject hiervan. Als kleine jongen zat ik bijna dagelijks bij de overwegwachters van de overweg Julianakade/Wilhelminakade. Dat heeft geduurd tot 1972 toen de AHOB installatie werd geplaatst. Toen werd de lijn geautomatiseerd. Geen gezwiep meer van de trekdraden, geen armseinen en handbediende overwegbomen. Alles kil. Bij de foto Julianakade viel mij op dat het sein voor de overweg op veilig staat terwijl de overweg nog open staat. De foto is vermoedelijk uit 1960 en niet uit 1970. Toen waren de portalen al verdwenen die waarschuwde voor de bovenleiding boven de rails. Maar verder een leuke site.
8 feb 2006 Schout
ik vind elk station even mooi, een beetje rondrijden met een halve liter in je klauw ideaal hoor
7 feb 2006 Annemarie Teuben
Hallo, mijn naan is annemarie teuben en ik heb een vraagje. Ik ben voor een project op zoek naar een foto van een oud engels of amerikaans station. het liefst eentje uit 1800 of later. Het probleem is dat ik wel stations vinden kan, maar ik er eentje nodig heb vanaf de kant waar de trein langs rijdt.(Dus zeg maar voor het plaatje langs.) Het moet dienen als een achtergrond, waar een trein voor moet komen te staan. Kan iemand mij hier aan helpen??? Ik zou er echt heel erg blij mee zijn. Mijn e-mail adres is AnnemarieTeuben1985@hotmail.com Dank je wel!!
5 feb 2006 Roger Derkx uit Deurne
Hallo allemaal, Wat ben ik blij met deze site eindelijk gevonden, ik zoch al een paar jaar naar info van eenaantallen station en deze heb ik vandaag gevonden op u site. want mijn hobby is de modeltreinen ik heb zelf een baan staan op mijn zolder van 15 m² nu kan ik dank zij u de stations na bouwen van het traject Eindhoven - Venlo. mijn site is: www.hetlocomotiefje.nl nogmaal's bedank, Groetjes Roger.
4 feb 2006 Gerrit van Faassen
Goede website zit goed en overzichtelijk in elkaar. Vooral over de lijn Mariënberg-Almelo en Zwolle-Emmen
2 feb 2006 Mieke Wharton
Leuk om het station Heemstede-Aerdenhout weer eens te zien. Ik kan me het station van 1950 nog heel goed herinneren. Mijn oom en tante woonden op de Brederolaan en wij gingen daar vaak op bezoek.
29 jan 2006 A.J. Witsen
Even terug kijken hoe het was in Broek. dat trekt altijd nog. Groetjes van de zoon van de Lappies die Arie en Jaap Witsen heten.
26 jan 2006 frans stokhof de jong architect iva bna
archiecten welke vermeld staan op stationweb geeft allen geboortedatum - overlijdingsdatum aan. het lijkt me zeer van belang te vermelden wanneer zij voor de spoorwegen hebben gewerkt . was dit als werknemer of was dit vanuit hun zelfstandag buro ?
22 jan 2006 ruben
deze site heeft mij enorm geholpen met een groot stuk van mijn werkstuk.goeie site,ook heel veel informatie overigens.
18 jan 2006 Mij
Deze site heeft me enorm geholpen met een oud monument groetjes mij
17 jan 2006 Jaap Kooiman/Canada
Mijn grootvader was stationchef in Vinkeveen, wij reisde naar Wilnis om mijn grootmoeder te bezoeken in Waverveen, mijn vader was perronchef voor 19 jaar in Leidschendam-Voorburg tot 1954. Prachtig mooi site voor herinneringen. Thanks.
16 jan 2006 johan romijn
Leuke site maar als tielenaar even een opmerking: het station Tiel ligt aan twee lijnen nl Tiel Utrecht vv en Tiel Arnhem vv wil je naar Dordrecht moet je in Geldermalsen overstappen
Kim
AUB help me. weet iemand de straat naam van ns station oss. ik krijg helemaal nergens het adres gevonden. als vast bedankt. verder is het een mooie site..
15 jan 2006 marc
complimenten voor het opzetten van deze website. Echter staan er een groot aantal onjuistheden in dus verbetering op een aantal punten is vatbaar. Zie ook de opmerking zwarteweg naarden-bussum. Misschien verwarring met de post T die daar staat.
12 jan 2006 C.pels
Hoewel ik mij als bussummer nogal in de historie van Bussum en omstreken heb verdiept,heb ik met verbazing gezien welke haltes er hier waren. Zie ook mijn opmerking bij de halte Zwarteweg. Complimenten voor het vele werk dat aan dit bestand is verricht
10 jan 2006 Leonie
Hee, ik wou even zeggen dat ik heel veel aan deze site heb gehad! Omdat ik een werkstuk moest maken over het station Hengelo! hier heb ik alle informatie vandaan. Jullie hebben alleen geen info over het tweede station wat alleen gebruikt werd in de tweede wereldoorlog door de duitsers! Geen foto, informatie gewoon niks! dat vind ik erg jammer! Maar verder super goede site! Liefs!
2 jan 2006 van lottum
je moet je wel dood vervelen wil je zo'n site gaan maken maar voor de liefhebbers zou het best wel eens informatief kunnen zijn. als ik jou was zou ik dringend op zoek gaan naar een echte hobby. wel de complimenten trouwens. de groeten van degene die vlak bij het ex-stationnetje in valthe woont.

2022 (2)
2021 (1)
2014 (7)
2013 (12)
2012 (6)
2011 (6)
2010 (12)
2009 (30)
2008 (48)
2007 (64)
> 2006 (87)
   December (7)
   November (5)
   Oktober (12)
   September (5)
   Augustus (10)
   Juli (1)
   Juni (3)
   Mei (6)
   April (10)
   Maart (10)
   Februari (7)
   Januari (11)
2005 (98)
2004 (120)
2003 (23)