of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Princenhage

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Princenhage die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Huub van Meurs (4 sep 2011)
wichor, bij deze link vond ik de straat naam van de stopplaats Princenhagen www.bndestem.nl/search/?aid=2962928 Heilaarsstraat 2- Liesbosch lag bij km18.01, nabij overweg Zanddreef 3- Breda AR was aan de Etnastraat. Breda AR kan ik niet vinden op stationsweb. ten minsten je hebt het niet genoemd Breda AR!! deze stond bij km23.2 ik las wel dat het een dienstwoning was van af 1866, dat klopt. misschien kun je er nog AR bijschrijven 4- is dan Prinsenbeek aan de lijn naar Rotterdam suc6, groeten Huub
reactie webmaster: Ik snap je nummering even niet, hoe bedoel je dat? ik heb princenhage de heilaarstraat als adres gegeven, en stationsgebouw I in Breda AR erbij geplaatst en als straat Etnastraat. Liesbosch de zanddreef als adres en de kilometrering aangepast.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina