of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Dieren

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Dieren die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Ron (12 jun 2009)
@ Arjan Krabbenbos: Het plan Hart van Dieren is van de baan. Er zijn nu nieuwe plannen, maar die zijn vooral gericht op de provinciale weg. Ik weet niet zeker, maar geloof dat er wel 2 tunnels onder het spoor worden aangelegd. precies weten doe ik het niet. Er is nooit sprake geweest dat het huidige stationsgebouw gesloopt zou worden. Het is een monument en moet dus behouden blijven. In het plan Hart Van Dieren zou het verplaatst worden naar een stuk grond van de Gazelle en dat zou het eindpunt worden voor de VSM. @Marco: De aard van de werkzaamheden was vervanging van een kruiswissel op de hoofdbaan Dieren-Zutphen en vervanging van spoor, dwarsliggers en grind van de VSM sporen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina