of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Dieren

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Dieren die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Arjan Krabbenbos (11 mrt 2009)
Gaat het project Hart van Dieren nog door of is dit geheel van de baan. Ik hoop het laatste omdat het eigenlijke stenen gebouw historisch is en ik niet wil dat het station gesloopt gaat worden. Dan komt er weer zo"n dood, saai en onoverkapt station, waarvan er al vele zijn in Nederland. Oke er staat wel een schuilhuisje of zoiets, maar dat is compleet wat anders dan nu. Nu kan men nog schuilen onder een grote, gietijzeren/houten kap en de mooie geel rode stenen muren met die mooie groene houten raamkozijnen. Dat is eeuwig zonde als dit verdwijnt, dus laat het anders opgaan in de VSM halteplaats, wanneer de plannen toch doorgezet worden. Ik ben hier opgegroeid van 1970 tot 1974 en koester mijn station Dieren nog steeds zoals het is. Al woon ik al jaren in het westen ik zal altijd van dit stationnetje blijven houden. Dus kom in actie: RED DIT MONUMENT VAN SLOOP EN WEES CREATIEF!
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina