of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Helmond Brandevoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Helmond Brandevoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gertjan Stamer (25 dec 2009)
In het laatste weekend van Juni 2006 groots werk in de vorm van stellen perronkeerwanden en heiwerkzaamheden voor de liftgebouwen,aan noordoostzijde spoorlijn heeft men groot infobord neergezet.In November zijn al perrons en overkappingen te zien en een stalen voetbrug aan de westzijde...tijdelijk iets.Opening op 10 December 2006 en geen feest of zo,in alle stilte 1 trein per uur(zon-en feestdagen,alle andere dagen 2xper uur stoptrein-pas in 2009 alle dagen 2x per uur stoptrein).Bij opening nog helemaal geen perronnaamborden,prullenbakken en zitbanken,dat komt allemaal mondjesmaat los in voorjaar en zomer van 2007,net als de stenen liftschachten aan beide zijdes van het spoor,in Juli 2007 is het meeste wel gereed.Midzomer 2007 sloopt men de westelijke stalen voetbrug en wordt bestrating en glaswand verder afgebouwd.Opvallend is een klassieke klok aan de zuidzijde in Mei 2008.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina