of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Helmond Brandevoort

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Helmond Brandevoort die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Jules Vismale (22 okt 2012)
@ Sander, het station(?) van Helmond-Brandevoort zou het lelijkste gebouw van Nederland zijn, net als de wijk waar het in staat? Ik persoonlijk vind talloze moderne stations (de meeste kleinere stations hebben tegenwoordig niet eens meer een stationsgebouw maar alleen perrons, een kaartjesautomaat, liften, kleine overkappingen enz.) juist ontzettend lelijk en vaak nergens op lijken! Wie weet was het (toren)station van Brandevoort mooier geweest als het van witte of gele strepen werd voorzien, net zoals de vroegere neorenaissance stations dat hadden! Geef vooral Helmond centraal maar een cht station, in plaats van het potentile "ruimteschip" dat ze daar willen gaan neerzetten! Anders zal de NS alleen maar meer treinreizigers wegjagen in plaats van aantrekken!
reactie webmaster: als je het dan aan @sander wilt richten, waarom klik je dan niet op: reageer op deze vraag of opmerking. dan had hij meteen bericht gekregen van jouw reactie. jammer... ik ben het met je eens, dit is een verademing.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina