of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Buitenpost

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Buitenpost die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Loek van der Heide Werkgroep Spoor (4 nov 2011)
Gachte hr Stamer, Gertjan, Aan de opening/ingebruikstelling van de verdubbeling in 1997 zitten negatieve kanten: 1- In 1997 viel definitief het doek voor binnenlands railgoederenvervoer en de politieke ondersteuning van defensie voor baanvak Leeuwarden Harlingen en ook de instandhouding vd voormalige NFLS-infra 2- NS Infrabeheer/Prorail 'verzuimden' tot licentie railgoederenvervoer tussen Leeuwarden en Groningen/Veendam rechtstreeks 3- NS Infra/Prorail berekende dermate exhorbitant hoge kosten voor een totale, integrale verdubbeling en elektrificatie dat helaas slechts voorzien moest worden in een deelverdubbeling die nauwelijks meer treinen toelaat dan de huidige bediening met 2 snel- en 2 stoptreinen. Voor het railgoederenvervoer wenst Fryslan niets te investeren, hetgeen leidde tot de opheffing van de laatste goederentreinverbinding Leeuwarden-Veendam via Zwolle/Amersfoort. Daarom heb ik een Werkgroep Spoor opgericht om zo het railgoederenvervoer in nieuwe vorm weer terug te laten keren, en dan ook vanaf Harlingen-Havens Noord.
reactie webmaster: dit bericht komt niet bij gertjan terecht omdat je niet op ' reageer op deze vraag/ opmerking' hebt geklikt. jammer, misschien kun je hem zelf even een mailtje sturen, zijn mailadres vind je door op zijn naam te klikekn.

overigens gaat mijn site over personenvervoer, dus het oprichten van een werkgroep voor goederenvervoer zal op mijn site niet echt worden bijgehouden.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina