Geavanceerd
mobiel
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Anjum

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Anjum die wordt toegevoegd aan de pagina.

Oorspronkelijke reactie:
marco (26 apr 2008)
Wichor, in je reactie op de laatste post over station Anjum zeg je dat bijna alle stations en haltegebouwen langs andere lijnen in Friesland inmiddels wel verdwenen zijn. Het kan best zijn dat ik je post verkeerd interpreteer, maar als ik op Stationsweb kijk naar de lijnen vanaf Leeuwarden via Stiens naar Harlingen en Franeker kom ik toch tot tien gebouwen die nog steeds bestaan. En wel te weten Stiens, Vrouwbuurtstermolen, St. Annaparochie, Minnertsga, Tzummarum, Sexbierum- Pietersbierum, Wynaldum, Midlum- Herbayum, Koetille en Dongjum. Dat vind ik toch een heel respectabel aantal. Maar wat de poster al zegt: in Friesland is het niet het gebrek aan ruimte dat zorgt voor de sloop van deze schitterende gebouwen. Godzijdank!
reactie webmaster: ja maar ik bedoelde de lijnen van de nfls in vergelijking tot andere spoorlijnen die nog wel in gebruik zijn. de nfls lijnen zie ik als een geheel. die lijn is toch ook opgebroken? dat verschil wilde ik aangeven.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina