of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Noordwijkerhout

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Noordwijkerhout die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Frank Kouwenhoven (18 dec 2009)
het misterie van de schrijver en het station Warmond (zie aldaar) is opgelost. De schrijver waar het om gaat is Frits Hotz. Naast schrijver was Fritz ook in de Leidse regio en daarbuiten bekend als jazztrombonist, evenals andere familieleden met de naam Hotz. In zijn verhaal war hij met zijn zus gestrand zou zijn op station Warmond, moetn we waarschijnlijk lezen Noordwijkerhout. Ik kwam hier op bij het lezen van het standaardwerk over de blokkendozen (van Stoom tot Stroom 1979)van Nico Van Wijck Jurriaanse. Op pagina 93, laatse alinea meldt hij dat de blokkendooscombinaties soms keerden in Noordwijkerhout. het emplacement aldaar kent nogsteeds een aantal extra sporen naast de doorgaande, die de melding van Van Wijck Jurriaanse geloofwaardig maken. Wie het beter weet mag het zeggen. Ik wens iedere bezoeker van deze site verder heel veel lees - en kijkplezier. Ik heb je bericht gelezen en het online geplaatst. Ik heb er de volgende reactie op gegeven: Noordwijkerhout als keerpunt. Bijzonder, maar ik neem dit maar voor waar aan, je hebt betrouwbare bronnen.
reactie webmaster:

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina