of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station IJzeren Man

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station IJzeren Man die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
berrie (14 jun 2008)
Station vught de ijzerenman aan de boslaan in vught.De naam had de naam vanwege de nabijheid van recreatieplas De ijzerenman wat nu nog bestaat zie ook google map luchtfoto t station op de foto is verdwenen ook t gebouw is gesloopt.Maar dit station was niet de enige aan deze lijn op een km lag nog een station wachtpost 18 t lag aan de zuidoosterlaan loyolalaan de wachtpost staat er nog steeds ook 18 staat nog op de muur maar deze halte was alleen een in en uitstapplaats.Er waren plannen mede door de omwonenden en de eigenaar van de ijzerenman om t station weer op te bouwen maar in maart 2008 waren deze plannen afgekeurd maar de bewoners blijven vasthouden om een station misschien later weer.
reactie webmaster: dit soort opmerkingen die over een station gaan t liefst bij het station plaatsen, en niet bij een afbeelding. Daar neem ik eigenlijk alleen opmerkingen op die over die afbeelding gaan, zoals 'hier zie je de woning van de achterkant' ofzo.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina