of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Nieuweschans

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Nieuweschans die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
barry (20 mrt 2012)
In de communicatie en dienstregeling vanuit Arriva wordt dit station aangeduid als Bad Nieuweschans. Ik weet niet hoelang ze dit al doen. Maar aangezien de historische benamingen van andere stations de dienstregelingen als referentie nemen lijkt het mij dan Arriva dan te verkiezen is boven de NS (die het nog als Nieuweschans aangeeft op haar website). Geldt ook voor Feanwlden en De Westereen (ipv. Veenwouden en Zwaagwesteinde). Vind je daarvan?
reactie webmaster: ah, daar had ik die namen feanwalden en westereen vandaan. arriva gebruikt die. ik heb ze recent weer teruggeplaatst naar de oude benaming, omdat ik de bron nietmeer kon vinden, maar ik moet toch even over nadenken. misschien kan een van de vaste bezoekers er ook over meedenken?

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina