of:
home
zoeken
spoorkaart
spoorlijnen
tijdlijn
typen stations
reisplanner
nieuws
agenda
te koop
bronnen
links
literatuur
FAQ
contact
gastenboek
inloggen
overig
© disclaimer

Plaats een opmerking bij station Utrecht Biltstraat

Op de pagina kunt u een opmerking of herinnering insturen aan station Utrecht Biltstraat die wordt toegevoegd aan de pagina.

Natuurlijk wordt je opmerking pas zichtbaar nadat de webmaster er zijn goedkeuring aan heeft gegeven. In de regel is dit binnen enkele uren.

Oorspronkelijke reactie:
Gary Miller (14 apr 2012)
"och... als ze alle perrons zouden hebben moeten laten liggen die er ooit waren... en de trein naar maliebaan rijdt toch langs het zuiden, niet het noorden, waar biltstraat ligt." Dat is incorrect. Voorheen reed het spoorwegmuseum trein van Utrecht CS naar Lunetten. Bij Lunetten stopte hij en dan reed hij naar de Maliebaan. Echter tegenwoordig rijdt het spoorwegmuseum trein voorbij station Overvecht en stopt bij een spoorovergang ter hoogte van de Voordorpsedijk. Vervolgens gaat hij op het spoor langs Voordorp, Biltstraat, Burgemeester Reigerstraat en vervolgens Station Maliebaan. Dit is een spoor wat niet meer gebruikt wordt voor regulier trein verkeer, soms zie ik nog wel eens goederentreinen van dat spoor gebruik maken. Als het spoor uitgereden wordt, kom je in de richting van Lunetten (oude route Spoorwegmuseum trein). Maar uiteraard heb je een punt, maar persoonlijk had ik het leuk gevonden als het er nog stond.
reactie webmaster: oh dat is nieuw, nu je het zegt, dat wissel aan de zuidkant was verwijderd, er was zelfs sprake van opheffen van de hele zuidlijn.

ik had het zelf erg leuk gevonden als station begentheim er nog had gestaan, zodat ik het kon fotograferen (daar ben ik opgegroeid), maar tja, als dat er nog stond was mijn hobby niet ontstaan.

naam:
e-mail:
(toon mailadres niet op de site)
los deze som op **
Uw opmerking of vraag:

* verplicht veld
** omdat er blijkbaar nogal veel spam op dit formulier wordt ingevuld (die ik dan handmatig moet verwijderen) moet je deze eenvoudige som oplossen om te tonen dat je geen spam robot bent.
N.B. Voor diegenen onder jullie die niet zo'n ster in rekenen zijn: het antwoord is dus 2.

Ga terug naar de vorige pagina